Kunst huren en kopen bij IQ

donderdag 9 januari 2014
Kunst huren en kopen bij IQ

Echte kunst is mooi. Een origineel schilderij of fraaie sculptuur geeft uw interieur een geheel eigen gezicht. De finishing touch voor elke hal, woon-, slaapkamer of keuken. 

Minder dan € 10,- per maand 
Bij IQ kunt u voor minder dan een tientje per maand uw decoratieve aanwinst kiezen. Wilt u eens wat anders, omdat u erop bent uitgekeken, u het interieur verandert of ziet u bij ons een kunstwerk dat u nog mooier vindt? Dan ruilt u het gewoon om! De huurperiode is onbeperkt. U bepaalt zelf hoelang u een kunstwerk in huis wilt hebben.

Daar komt bij dat u het grootste deel van uw vaste maandbedrag spaart, zodat u in de loop van de tijd een tegoed opbouwt waardoor uw favoriete kunstwerk uw eigendom kan worden. Zie hiervoor het rekenvoorbeeld.  Uiteraard kunt u bij IQ ook direct kunst aankopen.

IQ wil op deze manier kunst voor iedereen bereikbaar maken. Wij denken dat wij u bij een bezoek aan een van onze vestigingen zeker van kunnen overtuigen. Kunst huren is gewoon een kwestie van IQ!

Rekenvoorbeeld:
U besluit een kunstwerk te huren met een waarde van € 500,-
Het abonnementsbedrag per maand bedraagt 3% van de waarde, € 15,-
Hiervan is slechts 1% huur, € 5,-
Dus bedraagt uw spaartegoed € 10,-

Met uw opgebouwde spaartegoed kunt u op elk gewenst moment kunst aankopen bij IQ.

Kunst aankopen met de 'IQ rentevrij regeling'
U kunt bij IQ een kunstwerk zelfs rentevrij aankopen en in 10 of 15 maandelijkse termijnen aflossen.
Voor bedragen boven € 1500,- kan dit ook in 24 maanden. De ideale manier om zonder rente kunst te kopen met de 'IQ rentevrij regeling'!

Bron: http://www.iq.nl