Exclusief wonen vraagt om een exclusief netwerk, Exclusief Wonen Nederland. EWN biedt u een overzicht van partijen die in Nederland opereren binnen het exclusieve woonsegment. Hierbij kunt u denken aan architecten, interieurspecialisten, keukenbouwers, aannemers en designers. Panden met een historische waarde, opvallende architectuur en bijzondere afwerking zijn door hun schaarste exclusief. Luxueuze faciliteiten als zwembad, wellness of toch die thuisbioscoop. Woningen met een opmerkelijke tuinarchitectuur of gebouwd vanuit vooruitstrevende duurzaamheid. Unieke elementen maken het verschil. Daarom Exclusief Wonen Nederland!

Experts

Een exclusieve woning verdient ook een exclusief netwerk van woonexperts en winkels. Stuk voor stuk geselecteerd door EWN op kwaliteit en gedegenheid. Zo bent u er zeker van dat de experts van EWN voldoen aan uw eisen en wensen.

Doel EWN

EWN wil via haar website bezoekers een zo goed mogelijk aanbod van luxe producten en goederen presenteren en de daarbij passende experts.


Bekijk de mogelijkheden voor deelname aan Exclusief Wonen Nederland.

Deelnemen

Exclusief netwerk

Exclusief wonen vraagt om een exclusief netwerk van specialisten

Exclusief Wonen Nederland is hét landelijke platform van specialisten op het gebied van exclusief wonen. Exclusief Wonen Nederland ondersteunt haar leden met specifieke expertise voor de high-end business en unieke verkoopondersteunende marketingtools, social media, evenementen en het inzetten van haar regionale en landelijke netwerk.

Neem contact op

Wij zijn EWN

Mark Pieter Bakker

Mark Pieter Bakker

NVM-Makelaar

Patrick Blomsma

Patrick Blomsma

NVM-Makelaar

Kevin Woldhuis

NVM-Makelaar

Contact

Overweegt u uw woning te verkopen via het netwerk van Exclusief Wonen Nederland, dan adviseren wij u graag. Stuur ons een bericht, dan neemt één van onze makelaars zo spoedig mogelijk contact met u op.

Copyright: Exclusief Wonen Nederland 2020-2021 | Ontwerp en realisatie: KOP11 vormgeving